Hotell i Stockholm

IDAG
15%
RABATT
Hotellbilder: Dockside Hostel Old Town, Stockholm
3,8 /5
Mycket bra
Betyg från 234 recensioner
Vandrarhem

Sunkigt källarrum med 3 våningsängar, inga fungerande lampor, INGEN värme i rummet. Noll Service, blev sjuk av att bo en natt på stället. Smutsiga toaletter och mögel i duscharna. Detta ska de ha 1630 spänn för???

Miljö o hälsa skulle behöva inspektera stället. Det är en ren hälsofara att bo där.

Viktoria, 2017-01-29
  • Bekvämligheter på Dockside Hostel Old Town
  • WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen
  • Gratis WiFi
  • Internet
  • Helt rökfritt
  • Golfhotell
  • Designhotell
Tvåbäddsrum med delat badrum
Bädd i sovsal med 6 bäddar
Bädd i 8-bäddssovsal
Från 25,8 US$

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Sky Hotel Apartments, Stockholm, Stockholm
4,3 /5
Utmärkt
Betyg från 2736 recensioner
Hotell

Fräscht Hotell för pengarna! Stort rum, stor frukostbuffe. EnkelhetenTycker man borde få mer hygienartiklar som exempelvis balsam

Josefina, 2014-06-21
  • Bekvämligheter på Sky Hotel Apartments, Stockholm
  • Internet
  • Uttagsautomat
  • Delat materiel så som utskrivna menyer, tidskrifter, pennor och papper har tagits bort
  • Skärmar eller fysiska barriärer mellan gäster och personal på lämpliga platser
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Studio Small
Från 74,6 US$
Studio
Studio Large
Familjestudio
+
Se alla rum Sky Hotel Apartments, Stockholm

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
6%
RABATT
Hotellbilder: Best Western Hotel Bentleys, Stockholm
4,2 /5
Utmärkt
Betyg från 4720 recensioner
Hotell

Frukosten, sängen och läget.Litet rum. Högt ljud i rummet från receptionen och lobbyn då det ekar uppåt i den lilla gården (med tak). Jättetrångt i rummet. Ingen bra frukost. Ingen bacon och äggen var oätliga.

Sofia, 2014-06-09
  • Bekvämligheter på Best Western Hotel Bentleys
  • Tv-kanaler för barn
  • Skoputsning
  • WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen
  • Säkerhetsvakt dygnet runt
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
Enkelrum Standard
Tvåbäddsrum
Dubbelrum Superior
Tvåbäddsrum Economy utan fönster
Litet enkelrum
Från 74,1 US$
Rum Queen
Dubbelrum Standard
Se alla rum Best Western Hotel Bentleys

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
12%
RABATT
Hotellbilder: Scandic Ariadne, Stockholm
3,9 /5
Mycket bra
Betyg från 2267 recensioner
Hotell

Det lugna läget.Bra Frukost!Jag bokade via Booling.com och la efter några dagar till en natt. Eftersom det inte syntes på Mina bokningar ringde jag hotellet för att kolla att vi verkligen hade blivit bokade två nätter. Vi var bara bokade en natt och jag hänvisades till Booking. Com. Där var man mycket tillmötesgående och ringde upp hotell Ariadne. Då visade det sig att hotellet hade missat ett mail med besked om ändring. Det hade...

Jonsson, 2014-05-12
  • Bekvämligheter på Scandic Ariadne
  • WiFi
  • Husdjur accepteras
  • Värme
  • Privat parkering
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Tvåbäddsrum Standard
Från 61,6 US$
Tvåbäddsrum Superior
Familjerum Standard med 3 bäddar
Dubbelrum Standard
Från 81,7 US$
Familjerum Standard för 4 personer
Se alla rum Scandic Ariadne

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Central Hotel, Stockholm
4,3 /5
Utmärkt
Betyg från 2622 recensioner
Hotell

Bra personal. Bra service. Bra frukost. Bra att kunna få längre tid pårummet en söndag. Uppskattades mycket. Bra att kunna ställa undan minaväskor. Men.

Lars, 2014-05-08
  • Bekvämligheter på Central Hotel
  • Bagageförvaring
  • Rökfria rum
  • Säkerhetslarm
  • Barnmåltider
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum Standard
Från 65,3 US$
Dubbelrum Standard
Rum Superior
Tvåbäddsrum Superior
Svit
Se alla rum Central Hotel

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotel C Stockholm, Stockholm
4,2 /5
Utmärkt
Betyg från 2225 recensioner
Hotell

Mycket trevlig personal. Centralt läge.Det vär för varmt i rummen , ingen möjlighet att ändra temperatur på termostar eller att vädra.

Sven, 2014-05-08
  • Bekvämligheter på Hotel C Stockholm
  • Rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning
  • Strykservice
  • Gratis WiFi
  • Värme
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum Express utan fönster
Från 99,3 US$
Dubbelrum Standard
Rum Superior Queen
Rum Deluxe Queen
+
Tvåbäddsrum Standard
Tvåbäddsrum Superior
Se alla rum Hotel C Stockholm

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
17%
RABATT
Hotellbilder: Hotel Tegnerlunden, Stockholm
4,3 /5
Utmärkt
Betyg från 3148 recensioner
Hotell

Läget,standarden,hemtrevligt,sköna sängar,lugnet,tystnaden,avskildheten från stress och jäkt men ändå så nära till allt,inredningens färger i vitt, gråbeige och havsblått,vänligheten hos personalen,trevlig frukostmatsal med lagom stort utbud= helnöjda gäster.Att vi fick rummet redan kl.10 var toppen !Hade nog bara otur, men lite "vått badrums doft" / mögeldoft i badrummet. Men inte i resten av rummet. Och bara en...

Håkan, 2014-04-23
  • Bekvämligheter på Hotel Tegnerlunden
  • WiFi
  • Gratis WiFi
  • Gästparkering
  • 24-timmarsreception
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum Small
Från 102,4 US$
Tvåbäddsrum
Dubbelrum
Från 84,9 US$
Dubbelrum med utsikt över parken
Hörndubbelrum med utsikt över parken
Se alla rum Hotel Tegnerlunden

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotel Riddargatan, Stockholm
4,4 /5
Utmärkt
Betyg från 1834 recensioner
Hotell

Läget var perfekt med nära till tunnelbana och shopping. Frukosten var trevlig och god . Plus för kaffemaskinen.Rummen höll hög standard, och väl rymliga.Långsamt trådlöst nätverk

Anette, 2014-04-22
  • Bekvämligheter på Hotel Riddargatan
  • Parkering
  • Kemtvätt
  • Gratis WiFi
  • Värdeskåp
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum
Från 76,8 US$
Dubbelrum
Dubbelrum Superior
Svit med spabadkar
Dubbelrum Small
Se alla rum Hotel Riddargatan

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotel Hansson Sure Hotel Collection by Best Western, Stockholm
3,8 /5
Mycket bra
Betyg från 2026 recensioner
Hotell

Priset och läget, ligger ganska centralt. Bra parkeringshus i närheten. Bra frukost, trevlig personal.Lite trång matsal

Pasi, 2014-04-15
  • Bekvämligheter på Hotel Hansson Sure Hotel Collection by Best Western
  • Barnmåltider
  • Tvättservice
  • Strykservice
  • Rökfria rum
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
Familjerum med 1 king size-säng och bäddsoffa - Rökfritt
Rum Superior King med 1 king size-säng - Rökfritt
Rum Economy King med 1 king size-säng - Rökfritt
Enkelrum Standard med 1 enkelsäng - Rökfritt
Rum Standard King med 1 king size-säng - Rökfritt
Enkelrum Economy med enkelsäng - Rökfritt
Från 69,5 US$
Se alla rum Hotel Hansson Sure Hotel Collection by Best Western

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
11%
RABATT
Hotellbilder: Clarion Hotel Sign, Stockholm
4,1 /5
Mycket bra
Betyg från 3657 recensioner
Hotell

härliga stora kuddar! Trevlig personal!Kanske att det var lite kallt på rummet trots temperaturhöjningen! inget annat! :)

Henning, 2014-04-07
  • Bekvämligheter på Clarion Hotel Sign
  • Kvällsunderhållning
  • Utomhuspool
  • Familjerum
  • Restaurang
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard
Från 134,2 US$
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior
Dubbelrum Economy
Från 119,6 US$
Familjerum
Se alla rum Clarion Hotel Sign

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotell i Stockholm. Hotell Recensioner Stockholm

Välkommen till Stockholm. Fyll i dina datum och välj bland 214 boenden!. Hitta ett boende i Stockholm. Boka till det bästa priset! Stockholm → Hotell Stockholm, Vandrarhem, Lägenheter Stockholm, Båtar, Lägenhetshotell Stockholm. Hotell Stockholm • Boka billiga hotell och övernattning — Välj bland våra hotell i Stockholm och hitta din personliga favorit.

Varför använda ehotelsreviews.com?

Boka nu, betala senare! Med GRATIS avbokning för de flesta rummen

Opartiska recensioner

Opartiska recensioner

Våra hotellrecensioner hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet på den rätta platsen.

ehotelsreviews.com har det största urvalet av hotell

ehotelsreviews.com har det största urvalet av hotell

ehotelsreviews.com erbjuder ett utbud på fler än 600 000 hotell i fler än 200 länder.

Populärt boende på ehotelsreviews.com

Populärt boende på ehotelsreviews.com

Vi har mer än bara hotell – upptäck många fler boendealternativ.

Vi talar ditt språk

Vi talar ditt språk

Webbplats på Svenska och 17 andra språk

Se hotellen på kartan
Sök i närheten för ikväll
Passar det inte perfekt? Fortsätt söka