Hotell i Stockholm

Sök

Sök i närheten för ikväll

Erbjudanden Stockholm

Se hotellen på kartan
Se hotellen på kartan (Stockholm) - GPS: 59.3324165344238, 18.0652141571045

Erbjudanden

stjärnor

Betyg

Hotelltyp

Pris

Hotellteman

Stadsdel

Närliggande städer – Stockholm

Toppstäder: Sverige

Flexibla reseplaner?

Toppdestinationer

Hotellbilder: Dockside Hostel Old Town, Stockholm
3,7 /5
Mycket bra
Betyg från 243 recensioner
Vandrarhem

Sunkigt källarrum med 3 våningsängar, inga fungerande lampor, INGEN värme i rummet. Noll Service, blev sjuk av att bo en natt på stället. Smutsiga toaletter och mögel i duscharna. Detta ska de ha 1630 spänn för???

Miljö o hälsa skulle behöva inspektera stället. Det är en ren hälsofara att bo där.

Viktoria, 2017-01-29
  • Bekvämligheter på Dockside Hostel Old Town
  • Gratis WiFi
  • Värme
  • WiFi
  • WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen
  • Golfhotell
  • Designhotell
Tvåbäddsrum med delat badrum
Bädd i sovsal med 6 bäddar
Bädd i 8-bäddssovsal
Från 22,8 US$

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Sky Hotel Apartments, Stockholm, Stockholm
4,3 /5
Utmärkt
Betyg från 2901 recensioner
Hotell

Fräscht Hotell för pengarna! Stort rum, stor frukostbuffe. EnkelhetenTycker man borde få mer hygienartiklar som exempelvis balsam

Josefina, 2014-06-21
  • Bekvämligheter på Sky Hotel Apartments, Stockholm
  • Maten som levereras är säkert förpackad
  • Skoputsning
  • Privat parkering
  • Familjerum
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Studio Small
Från 81,5 US$
Studio
Studio Large
Familjestudio
Se alla rum Sky Hotel Apartments, Stockholm

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Best Western Hotel Bentleys, Stockholm
4,2 /5
Utmärkt
Betyg från 4859 recensioner
Hotell

Frukosten, sängen och läget.Litet rum. Högt ljud i rummet från receptionen och lobbyn då det ekar uppåt i den lilla gården (med tak). Jättetrångt i rummet. Ingen bra frukost. Ingen bacon och äggen var oätliga.

Sofia, 2014-06-09
  • Bekvämligheter på Best Western Hotel Bentleys
  • Concierge
  • Brandsläckare
  • Värme
  • Säkerhetslarm
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
Enkelrum Standard
Tvåbäddsrum
Dubbelrum Superior
Tvåbäddsrum Economy utan fönster
Litet enkelrum
Rum Queen
Från 118,1 US$
Dubbelrum Standard
Se alla rum Best Western Hotel Bentleys

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Scandic Ariadne, Stockholm
3,9 /5
Mycket bra
Betyg från 2365 recensioner
Hotell

Det lugna läget.Bra Frukost!Jag bokade via Booling.com och la efter några dagar till en natt. Eftersom det inte syntes på Mina bokningar ringde jag hotellet för att kolla att vi verkligen hade blivit bokade två nätter. Vi var bara bokade en natt och jag hänvisades till Booking. Com. Där var man mycket tillmötesgående och ringde upp hotell Ariadne. Då visade det sig att hotellet hade missat ett mail med besked om ändring. Det hade...

Jonsson, 2014-05-12
  • Bekvämligheter på Scandic Ariadne
  • Mötes-/bankettfaciliteter
  • Familjerum
  • WiFi
  • Personalen följer alla säkerhetsföreskrifter som utfärdats av lokala myndigheter
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Tvåbäddsrum Standard
Från 65,8 US$
Tvåbäddsrum Superior
Familjerum Standard med 3 bäddar
Dubbelrum Standard
Från 87,2 US$
Familjerum Standard för 4 personer
Se alla rum Scandic Ariadne

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Central Hotel, Stockholm
4,3 /5
Utmärkt
Betyg från 2871 recensioner
Hotell

Bra personal. Bra service. Bra frukost. Bra att kunna få längre tid pårummet en söndag. Uppskattades mycket. Bra att kunna ställa undan minaväskor. Men.

Lars, 2014-05-08
  • Bekvämligheter på Central Hotel
  • Nyhetstidningar
  • Kemtvätt
  • Personalen följer alla säkerhetsföreskrifter som utfärdats av lokala myndigheter
  • Menyer för särskild kosthållning (på begäran)
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum Standard
Från 85,8 US$
Dubbelrum Standard
Rum Superior
Tvåbäddsrum Superior
Svit
Se alla rum Central Hotel

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotel C Stockholm, Stockholm
4,2 /5
Utmärkt
Betyg från 2250 recensioner
Hotell

Mycket trevlig personal. Centralt läge.Det vär för varmt i rummen , ingen möjlighet att ändra temperatur på termostar eller att vädra.

Sven, 2014-05-08
  • Bekvämligheter på Hotel C Stockholm
  • WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen
  • Rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning
  • Fax-/kopieringsmöjligheter
  • Boendet städas av professionella städfirmor
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum Express utan fönster
Dubbelrum Standard
Från 117,4 US$
Rum Superior Queen
Rum Deluxe Queen
Tvåbäddsrum Standard
Tvåbäddsrum Superior
Se alla rum Hotel C Stockholm

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
21%
RABATT
Hotellbilder: Hotel Tegnerlunden, Stockholm
4,3 /5
Utmärkt
Betyg från 3183 recensioner
Hotell

Läget,standarden,hemtrevligt,sköna sängar,lugnet,tystnaden,avskildheten från stress och jäkt men ändå så nära till allt,inredningens färger i vitt, gråbeige och havsblått,vänligheten hos personalen,trevlig frukostmatsal med lagom stort utbud= helnöjda gäster.Att vi fick rummet redan kl.10 var toppen !Hade nog bara otur, men lite "vått badrums doft" / mögeldoft i badrummet. Men inte i resten av rummet. Och bara en...

Håkan, 2014-04-23
  • Bekvämligheter på Hotel Tegnerlunden
  • Fax-/kopieringsmöjligheter
  • Husdjur accepteras
  • Daglig städning
  • Parkering
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum Small
Tvåbäddsrum
Dubbelrum
Från 89,1 US$
Dubbelrum med utsikt över parken
Hörndubbelrum med utsikt över parken
Se alla rum Hotel Tegnerlunden

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotel Riddargatan, Stockholm
4,4 /5
Utmärkt
Betyg från 1980 recensioner
Hotell

Läget var perfekt med nära till tunnelbana och shopping. Frukosten var trevlig och god . Plus för kaffemaskinen.Rummen höll hög standard, och väl rymliga.Långsamt trådlöst nätverk

Anette, 2014-04-22
  • Bekvämligheter på Hotel Riddargatan
  • Nyhetstidningar
  • Skoputsning
  • Helt rökfritt
  • Tur- och utflyktsdisk
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
Enkelrum
Från 85,8 US$
Dubbelrum
Dubbelrum Superior
Svit med spabadkar
Dubbelrum Small
Se alla rum Hotel Riddargatan

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
14%
RABATT
Hotellbilder: Hotel Hansson Sure Hotel Collection by Best Western, Stockholm
3,8 /5
Mycket bra
Betyg från 2132 recensioner
Hotell

Priset och läget, ligger ganska centralt. Bra parkeringshus i närheten. Bra frukost, trevlig personal.Lite trång matsal

Pasi, 2014-04-15
  • Bekvämligheter på Hotel Hansson Sure Hotel Collection by Best Western
  • Nyhetstidningar
  • Daglig städning
  • Barnmåltider
  • Gratis WiFi
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
Familjerum med 1 king size-säng och bäddsoffa - Rökfritt
Rum Superior King med 1 king size-säng - Rökfritt
Rum Economy King med 1 king size-säng - Rökfritt
Enkelrum Standard med 1 enkelsäng - Rökfritt
Rum Standard King med 1 king size-säng - Rökfritt
Enkelrum Economy med enkelsäng - Rökfritt
Från 99,8 US$
Se alla rum Hotel Hansson Sure Hotel Collection by Best Western

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Clarion Hotel Sign, Stockholm
4,1 /5
Mycket bra
Betyg från 3940 recensioner
Hotell

härliga stora kuddar! Trevlig personal!Kanske att det var lite kallt på rummet trots temperaturhöjningen! inget annat! :)

Henning, 2014-04-07
  • Bekvämligheter på Clarion Hotel Sign
  • Regler för fysisk distansering följs
  • Användning av rengöringsmedel som är effektivt mot coronaviruset
  • Frukost i takeaway-låda
  • Utomhuspool
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior
Dubbelrum Economy
Från 118,7 US$
Familjerum
Se alla rum Clarion Hotel Sign

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
6%
RABATT
Hotellbilder: Best Western Hotel Fridhemsplan, Stockholm
4,0 /5
Mycket bra
Betyg från 4315 recensioner
Hotell

Enkelt,billigt,bra,centralt,god .frukost.Lugnt och tryggtantar att det var så bra det kunde bli med tanke på priset och att det inte var ett hotell

Lena, 2014-04-04
  • Bekvämligheter på Best Western Hotel Fridhemsplan
  • Brandsläckare
  • Sängkläder, handdukar och övriga textiler tvättas i enlighet med riktlinjer från lokala myndigheter
  • Gemensamt sällskapsrum/tv-rum
  • Bagageförvaring
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
Tvåbäddsrum Standard
Dubbelrum Superior
Enkelrum Economy - Utan fönster
Från 65,2 US$
Rum Deluxe King
Dubbelrum Economy
Familjerum med 2 enkelsängar
Enkelrum utan fönster
Dubbelrum Economy - Utan fönster
Svit Executive King
Se alla rum Best Western Hotel Fridhemsplan

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Grand Hôtel Stockholm, Stockholm
4,5 /5
Utmärkt
Betyg från 1215 recensioner
Hotell

Rent och fräscht, bra service - personal över allt.Kallt stengolv i badrummet

Johan, 2014-04-03
  • Bekvämligheter på Grand Hôtel Stockholm
  • Restaurang
  • Flygplatstransfer (kostar extra)
  • Bubbelbad/jacuzzi
  • Inomhuspool (året om)
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum Superior
Dubbelrum Superior med utsikt över vattnet
Dubbelrum Deluxe med utsikt över vattnet
Juniorsvit
Svit Executive med utsikt över vattnet
Enkelrum
Från 234,4 US$
Svit Superior med utsikt över vattnet
Juniorsvit med utsikt över vattnet
Dubbelrum Deluxe
Svit Superior
Se alla rum Grand Hôtel Stockholm

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
7%
RABATT
Hotellbilder: Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm, Stockholm
4,2 /5
Utmärkt
Betyg från 4905 recensioner
Hotell

bekväma sängar,trevlig service (frukost i rummet)Lite slamrigt i frukostsalen.

Leif, 2014-03-24
  • Bekvämligheter på Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
  • Fysisk distansering i matutrymmen
  • Bemannad parkering
  • Concierge
  • Bagageförvaring
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Rum Standard
Rum Superior
Familjerum
Rum Premium
Rum Cosy Small
Från 125,2 US$
Rum Superior med utsikt över staden
Rum Premium med sjöutsikt
Se alla rum Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
11%
RABATT
Hotellbilder: Hotell Reisen Waterfront, in the Unbound Collection by Hyatt, Stockholm
3,9 /5
Mycket bra
Betyg från 1189 recensioner
Hotell

Bra lägeBra hjälp med parkeringKön till frukosten

Gunnar, 2014-03-22
  • Bekvämligheter på Hotell Reisen Waterfront, in the Unbound Collection by Hyatt
  • Parkering
  • Privat parkering
  • Helt rökfritt
  • Rökfria rum
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Rum med 1 king size-säng och havsutsikt
Rum med 1 king size-säng och balkong
Rum med 1 king size-säng och bastu
Rum Deluxe med 1 king size-säng och havsutsikt
King size-säng
Tvåbäddsrum (2 enkelsängar)
1 queen size-säng
Från 156,1 US$
Svit Nordic
Svit Stockholm
Rum med 1 enkelsäng
Från 155,9 US$
Se alla rum Hotell Reisen Waterfront, in the Unbound Collection by Hyatt

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hilton Stockholm Slussen Hotel, Stockholm
4,1 /5
Mycket bra
Betyg från 2290 recensioner
Hotell

Mycket trevlig personal. Lugn och skön miljö. En fantastisk frukostbuffé.

Birgitta, 2014-03-20
  • Bekvämligheter på Hilton Stockholm Slussen Hotel
  • Parkering
  • Frukost på rummet
  • Första hjälpen-kit finns
  • Tillgång till vårdpersonal
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Rum Queen
Från 125,3 US$
Tvåbäddsrum Deluxe
Rum King Executive med utsikt
Juniorsvit King med utsikt
Rum King Deluxe
Tvåbäddsrum Deluxe med utsikt
Familjerum
Hörnrum Executive
Se alla rum Hilton Stockholm Slussen Hotel

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotell i Stockholm. Hotell Recensioner Stockholm

Välkommen till Stockholm. Fyll i dina datum och välj bland 207 boenden!. Hitta ett boende i Stockholm. Boka till det bästa priset! Stockholm → Hotell Stockholm, Vandrarhem, Lägenheter Stockholm, Båtar, Lägenhetshotell Stockholm. Hotell Stockholm • Boka billiga hotell och övernattning — Välj bland våra hotell i Stockholm och hitta din personliga favorit.

Varför använda ehotelsreviews.com?

Boka nu, betala senare! Med GRATIS avbokning för de flesta rummen

Opartiska recensioner

Opartiska recensioner

Våra hotellrecensioner hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet på den rätta platsen.

ehotelsreviews.com har det största urvalet av hotell

ehotelsreviews.com har det största urvalet av hotell

ehotelsreviews.com erbjuder ett utbud på fler än 600 000 hotell i fler än 200 länder.

Populärt boende på ehotelsreviews.com

Populärt boende på ehotelsreviews.com

Vi har mer än bara hotell – upptäck många fler boendealternativ.

Vi talar ditt språk

Vi talar ditt språk

Webbplats på Svenska och 17 andra språk

Se hotellen på kartan
Sök i närheten för ikväll
Passar det inte perfekt? Fortsätt söka