Hotell i Malmö

Sök

Sök i närheten för ikväll

Erbjudanden Malmö

Se hotellen på kartan
Se hotellen på kartan (Malmö) - GPS: 55.60529, 13.00016
Hotellbilder: Good Morning+ Malmö, Malmö
3,9 /5
Mycket bra
Betyg från 1353 recensioner
Hotell

Vi tyckte verkligen vi fick valuta för pengarna, modernt, fräscht, frukostbuffen var toppen, där fanns allt man kunde tänka sig och det var fräscht o fint upplagt! Duktiga städerskor, jag jobbar bl.a. Med att göra insta 800 ( nordisk standard för att mäta städkvalitet)på mitt arbete , och yrkesskadad som man blir så kollar man :)hittade inget att anmärka på ! Så en eloge till era städerskor ! Med vänliga hälsningar Ilona o Patrik

Christina, 2014-07-15
  • Bekvämligheter på Good Morning+ Malmö
  • WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen
  • Internet
  • Kemtvätt
  • Nyhetstidningar
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Tvåbäddsrum Standard
Från 75,5 US$

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
15%
RABATT
Hotellbilder: Radisson Blu Hotel Malmö, Malmö
4,2 /5
Utmärkt
Betyg från 3302 recensioner
Hotell

Personalen i receptionen är mycket hjälpsamma och vänliga. De anstränger sig för att tillgodose behov och är mycket serviceminded. Det känns inte som de ser problem utan försöker lösa det mesta med ett gott humör. :)Frukostbuffén är mycket bra.Familje rummen är rymliga och bekväma.

Magnus, 2014-06-05
  • Bekvämligheter på Radisson Blu Hotel Malmö
  • Säkerhetsvakt dygnet runt
  • Delat materiel så som utskrivna menyer, tidskrifter, pennor och papper har tagits bort
  • Värdeskåp
  • Bar
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Rum Premium
Rum Standard
Från 91,0 US$
Familjerum
Juniorsvit
Dubbelrum Superior
Se alla rum Radisson Blu Hotel Malmö

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
21%
RABATT
Hotellbilder: Elite Hotel Savoy, Malmö
4,2 /5
Utmärkt
Betyg från 916 recensioner
Hotell

Bra läge, fin frukost, bra sängarLite mycket hissar, trappor mm för att komma till rum 505.

Ulla, 2014-05-20
  • Bekvämligheter på Elite Hotel Savoy
  • Golfbana (inom 3 km)
  • Handsprit i boendeenheterna och i gemensamma utrymmen
  • Regler för fysisk distansering följs
  • Bastu
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Deluxe
Juniorsvit
Svit
Dubbelrum Standard
Från 103,7 US$
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Economy
Från 76,4 US$
Se alla rum Elite Hotel Savoy

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
6%
RABATT
Hotellbilder: Best Western Plus Hotel Noble House, Malmö
4,2 /5
Utmärkt
Betyg från 2811 recensioner
Hotell

Bra pris i förhållande till utbudet . Centralt. Dygnet om bemanning.bra sängar, toa o dusch bra. Kan rekommendera hotellet.Osmaklig sänggavel. Ostädat mellan gavel o säng. Sådär frukost.

Eva, 2014-05-02
  • Bekvämligheter på Best Western Plus Hotel Noble House
  • Barnmåltider
  • Brandvarnare
  • Snabb in- och utcheckning
  • Gästparkering
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Svit
Dubbelrum Deluxe
Dubbelrum Family
Dubbelrum Superior Extra
Dubbelrum Standard
Från 84,5 US$
Dubbelrum Superior
Se alla rum Best Western Plus Hotel Noble House

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Scandic Stortorget, Malmö
4,1 /5
Mycket bra
Betyg från 480 recensioner
Hotell

Utmärkt (blev uppgradeerad)

Roger, 2014-03-18
  • Bekvämligheter på Scandic Stortorget
  • Fitnesscenter
  • Skoputsning
  • Privat parkering
  • Minilivs på plats
  • Designhotell
  • Landsbygd
Rum Budget
Rum Standard
Rum Deluxe
Enkelrum Standard
Från 79,6 US$
Dubbelrum Standard
Se alla rum Scandic Stortorget

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
11%
RABATT
Hotellbilder: Park Inn by Radisson Malmö, Malmö
4,2 /5
Utmärkt
Betyg från 3596 recensioner
Hotell

utsikten och att det var tyst på hotellet.En bit att gå till city men det visste vi om :-)

Jan-olof, 2014-03-09
  • Bekvämligheter på Park Inn by Radisson Malmö
  • Kemtvätt
  • Värdeskåp
  • Mötes-/bankettfaciliteter
  • Restaurang
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Rum Standard
Från 68,1 US$
Dubbelrum Business
Familjerum

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotel Garden, Malmö
4,1 /5
Mycket bra
Betyg från 4580 recensioner
Hotell

Kvällsbuffén var fantastiskt god.Trevlig och hjälpsam personal.Positivt att ni lyckades lösa att vi fick ett nytt rum att sova i så snabbt (se negativa rutan!)Nära till shopping och stationen i Malmö.

Susanne, 2014-03-07
  • Bekvämligheter på Hotel Garden
  • Tvättservice
  • Kemtvätt
  • WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen
  • Säkerhetslarm
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Tvåbäddsrum Superior
Dubbelrum Litet
Dubbelrum Standard
Familjerum Standard (2 vuxna + 2 barn)
Enkelrum Standard
Från 67,1 US$
Se alla rum Hotel Garden

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Teaterhotellet, Malmö
4,1 /5
Mycket bra
Betyg från 1858 recensioner
Hotell

Rummet var helt ok! personal trevlig. Frukosten var bra och framförallt sittplatserna, där man kunde sitta lite enskilt och ostört.Dåliga huvudkuddar

Marie, 2014-02-26
  • Bekvämligheter på Teaterhotellet
  • Handsprit i boendeenheterna och i gemensamma utrymmen
  • Specificerat kvitto kan utfärdas
  • Värdeskåp
  • Sängkläder, handdukar och övriga textiler tvättas i enlighet med riktlinjer från lokala myndigheter
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum
Från 59,7 US$
Dubbelrum
Tvåbäddsrum

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Elite Plaza Hotel Malmö, Malmö
4,3 /5
Utmärkt
Betyg från 1116 recensioner
Hotell

Frukosten var bra att den dessutom var öppen till klockan 12.00 på söndagen var ett stort plus. En annan stor fördel var att vi fick behålla rummet till 18.00 på söndagen som var vår avresedag.Lokalen där frukosten serverades

Gunnel, 2014-01-27
  • Bekvämligheter på Elite Plaza Hotel Malmö
  • Gästparkering
  • Golfbana (inom 3 km)
  • Handsprit i boendeenheterna och i gemensamma utrymmen
  • Gratis WiFi
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum Superior
Dubbelrum Deluxe
Juniorsvit
Dubbelrum Standard
Från 99,2 US$
Se alla rum Elite Plaza Hotel Malmö

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Mayfair Hotel Tunneln, Malmö
4,4 /5
Utmärkt
Betyg från 3213 recensioner
Hotell

Mycket gemytligt, centralt med historiska anor!Vi frågade om man kunde äta i resturangen och det kunde man.När vi beställt vår mat,så kom personalen tillbaka efter enstund o sa att maten va slut,så dom bokade bord på ett annat ställe Jospers?.Efter en timme där hade vi inte fått nån mat där heller,så vi gick därifrån. Det blev Max mat för då va vi så hungriga och klockan va 22.00.Så vill ni kompensera oss för detta skulle vi...

Anders, 2014-01-10
  • Bekvämligheter på Mayfair Hotel Tunneln
  • Skärmar eller fysiska barriärer mellan gäster och personal på lämpliga platser
  • Kontantfri betalning tillgänglig
  • Speciellt rökområde
  • Dykning
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum
Från 79,7 US$
Dubbelrum Standard
Från 127,1 US$
Dubbelrum Deluxe
Trebäddsrum
Litet dubbelrum (140 cm bred säng)
Litet dubbelrum (140 cm bred säng)
Från 103,0 US$
Minisvit
Fyrbäddsrum
+
Se alla rum Mayfair Hotel Tunneln

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotell i Malmö. Hotell Recensioner Malmö

Välkommen till Malmö. Fyll i dina datum och välj bland 38 boenden!. Hitta ett boende i Malmö. Boka till det bästa priset! Malmö → Hotell Malmö, Lägenhetshotell, Vandrarhem Malmö. Hotell Malmö • Boka billiga hotell och övernattning — Välj bland våra hotell i Malmö och hitta din personliga favorit.

Varför använda ehotelsreviews.com?

Boka nu, betala senare! Med GRATIS avbokning för de flesta rummen

Opartiska recensioner

Opartiska recensioner

Våra hotellrecensioner hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet på den rätta platsen.

ehotelsreviews.com har det största urvalet av hotell

ehotelsreviews.com har det största urvalet av hotell

ehotelsreviews.com erbjuder ett utbud på fler än 600 000 hotell i fler än 200 länder.

Populärt boende på ehotelsreviews.com

Populärt boende på ehotelsreviews.com

Vi har mer än bara hotell – upptäck många fler boendealternativ.

Vi talar ditt språk

Vi talar ditt språk

Webbplats på Svenska och 17 andra språk

Se hotellen på kartan
Sök i närheten för ikväll
Passar det inte perfekt? Fortsätt söka