Hotell i Göteborg

Hotellbilder: Avalon Hotel, Göteborg
4,5 /5
Utmärkt
Betyg från 901 recensioner
Hotell

Utmärkt läge. Oerhört trevlig och serviceminded personal. Bra ljudisolerade rum! Härliga morgonrockar!De ingående delarna för frukosten var spridd i lokalen.

Ingrid, 2014-06-16
  • Bekvämligheter på Avalon Hotel
  • Kameraövervakning på utsidan av boendet
  • Bemannad parkering
  • Tillfälliga konstutställningar
  • VIP-rum/faciliteter
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard
Dubbelrum Superior
Dubbelrum Deluxe
Enkelrum Moderate
Från 115,1 US$
Dubbelrum Superior med badkar
Dubbelrum Deluxe med terrass
Se alla rum Avalon Hotel

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
10%
RABATT
Hotellbilder: Scandic Backadal, Göteborg
3,9 /5
Mycket bra
Betyg från 1040 recensioner
Hotell

Ett billigt och bra hotell för oss med två äldre barn som behöver bra sängar. Fantastiskt trevlig personal både i reception och restaurang.- Vi var 2 personer bokade, men det fanns bara en handduksuppsättning för 1 person. - Vi saknade en mini-bar, eftersom receptionens bar var stängd vid vår sena ankomst. - Gick inte att betala med mitt AMEX.

Caroline, 2014-05-24
  • Bekvämligheter på Scandic Backadal
  • Brädspel/pussel
  • Tvättservice
  • Allergivänligt rum
  • Spelrum
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum/Tvåbäddsrum
Familjerum
Trebäddsrum
Rum Queen
Från 72,9 US$
Se alla rum Scandic Backadal

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Spar Hotel Majorna, Göteborg
4,1 /5
Mycket bra
Betyg från 2894 recensioner
Hotell

Bra frukost, bra garage, ljusa rum o rymliga.ljud från gatan, fönster öppet då det var för varmt annars

Torsten, 2014-05-12
  • Bekvämligheter på Spar Hotel Majorna
  • WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen
  • Rökfria rum
  • Fitnesscenter
  • Kemtvätt
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Tvåbäddsrum Standard
Fyrbäddsrum Superior med enkelsängar
+
Dubbelrum Mini
Trebäddsrum Standard
Enkelrum
Från 81,8 US$
Svit
Dubbelrum Standard
Tvåbäddsrum Superior
Familjerum
+
Se alla rum Spar Hotel Majorna

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotel Royal, Göteborg
4,6 /5
Utmärkt
Betyg från 1983 recensioner
Hotell

Bra pris, mycket trevligt bemötande. Bra läge.Saknade frukt och bacon på frukostbordet

Irene, 2014-05-04
  • Bekvämligheter på Hotel Royal
  • Regler för fysisk distansering följs
  • Nyhetstidningar
  • Gratis WiFi
  • Handsprit i boendeenheterna och i gemensamma utrymmen
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum Standard
Enkelrum Superior
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior
Enkelrum Economy
Från 76,3 US$
Dubbelrum Economy
Se alla rum Hotel Royal

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Linné Hostel, Göteborg
3,6 /5
Bra
Betyg från 1579 recensioner
Vandrarhem

Bokade min vistelse p.g.a övernattningsbehov i Slottskogens närhet. Bor utanför stan, saknar kollektivtrafik på kvällar. Perfekt promenadavstånd då jag ej ville köra bil hem.

Tania, 2014-05-04
  • Bekvämligheter på Linné Hostel
  • Värme
  • Brandvarnare
  • WiFi
  • Gemensamt kök
  • Hög efterfrågan!
  • Golfhotell
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum med delat badrum
Från 21,8 US$
Tvåbäddsrum med delat badrum
Trebäddsrum med delat badrum
Fyrbäddsrum med delat badrum
+
Tvåbäddsrum Economy utan fönster
Fyrbäddsrum Economy utan fönster
+
Familjerum utan fönster (6 vuxna)
+
Enkelrum Budget
Litet tvåbäddsrum med delat badrum
Från 29,5 US$
Trebäddsrum Economy utan fönster
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Budget
Enkelrum Economy utan fönster
Från 32,8 US$
Familjerum utan fönster (7 vuxna)
+
Familjerum utan fönster
+
Se alla rum Linné Hostel

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
15%
RABATT
Hotellbilder: Elite Plaza Hotel, Göteborg
4,3 /5
Utmärkt
Betyg från 1247 recensioner
Hotell

Modernt i gammal miljö, tillmötesgående personal när vårturné inte var klart när vi anlände.Baren på hotellet är för liten , lång väntetid och dåligt med plats.

Olle, 2014-05-02
  • Bekvämligheter på Elite Plaza Hotel
  • Fitnesscenter
  • Kameraövervakning i allmänna utrymmen
  • Bastu
  • Personalen följer alla säkerhetsföreskrifter som utfärdats av lokala myndigheter
  • Hög efterfrågan!
  • Gourmet
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum Standard
Dubbelrum Superior
Dubbelrum Deluxe
Dubbelrum Small
Juniorsvit
Enkelrum Economy
Från 87,4 US$
Dubbelrum Standard
Se alla rum Elite Plaza Hotel

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
7%
RABATT
Hotellbilder: Quality Hotel Winn, Göteborg
4,1 /5
Mycket bra
Betyg från 816 recensioner
Hotell

Personalen var mycket trevliga. Frukostbuffén var fantastisk, där fanns laktos- och glutenfritt.Poolen var bra, men tyvärr var jacuzzin avstängd.Bra att parkeringen ingick i priset.Att baren inte kunde servera öl/vin efter kl 21

Bengt, 2014-05-01
  • Bekvämligheter på Quality Hotel Winn
  • Happy hour
  • Kameraövervakning på utsidan av boendet
  • Brädspel/pussel
  • Rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Tvåbäddsrum Standard
Dubbelrum/Tvåbäddsrum
Från 97,7 US$
Familjerum
+

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotell Liseberg Heden, Göteborg
4,2 /5
Utmärkt
Betyg från 2786 recensioner
Hotell

Mycket trevlig personal!

Emelie, 2014-03-29
  • Bekvämligheter på Hotell Liseberg Heden
  • Fax-/kopieringsmöjligheter
  • Familjerum
  • Frukost på rummet
  • Parkering
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard
Familjerum med 2 våningsplan
+
Trebäddsrum Standard Plus
Trebäddsrum Standard
Från 109,2 US$
Familjerum
+
Se alla rum Hotell Liseberg Heden

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Scandic Europa, Göteborg
4,0 /5
Mycket bra
Betyg från 3466 recensioner
Hotell

Helheten, frukosten var superb.Kyl på rummet

Jonas, 2014-03-25
  • Bekvämligheter på Scandic Europa
  • Brandsläckare
  • Rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning
  • Snacksbar
  • Businesscenter
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Tvåbäddsrum Standard
Enkelrum Standard
Från 85,7 US$
Rum Standard King
Familjerum Superior
Familjerum Standard
Trebäddsrum Standard
Fyrbäddsrum Superior
+
Se alla rum Scandic Europa

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Le Mat B&B Göteborg City, Göteborg
4,4 /5
Utmärkt
Betyg från 1834 recensioner
Bed & Breakfast

Rent och snyggt, bra säng.

Peter, 2014-03-20
  • Bekvämligheter på Le Mat B&B Göteborg City
  • Hiss
  • Snabb in- och utcheckning
  • Gratis WiFi
  • WiFi
  • Hög efterfrågan!
  • Skidsport / vintersport
  • Designhotell
Tvåbäddsrum med delat badrum
Enkelrum med delat badrum
Tvåbäddsrum Budget utan fönster med delat badrum
Från 58,3 US$

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotell i Göteborg. Hotell Recensioner Göteborg

Välkommen till Göteborg. Fyll i dina datum och välj bland 86 boenden!. Hitta ett boende i Göteborg. Boka till det bästa priset! Göteborg → Hotell Göteborg, Båtar, Bed & Breakfast Göteborg, Vandrarhem, Semesterparker Göteborg. Hotell Göteborg • Boka billiga hotell och övernattning — Välj bland våra hotell i Göteborg och hitta din personliga favorit.

Varför använda ehotelsreviews.com?

Boka nu, betala senare! Med GRATIS avbokning för de flesta rummen

Opartiska recensioner

Opartiska recensioner

Våra hotellrecensioner hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet på den rätta platsen.

ehotelsreviews.com har det största urvalet av hotell

ehotelsreviews.com har det största urvalet av hotell

ehotelsreviews.com erbjuder ett utbud på fler än 600 000 hotell i fler än 200 länder.

Populärt boende på ehotelsreviews.com

Populärt boende på ehotelsreviews.com

Vi har mer än bara hotell – upptäck många fler boendealternativ.

Vi talar ditt språk

Vi talar ditt språk

Webbplats på Svenska och 17 andra språk

Se hotellen på kartan
Sök i närheten för ikväll
Passar det inte perfekt? Fortsätt söka