Hotell i Göteborg

Sök

Sök i närheten för ikväll

Erbjudanden Göteborg

Se hotellen på kartan
Se hotellen på kartan (Göteborg) - GPS: 57.70723, 11.96702

Erbjudanden

stjärnor

Betyg

Hotelltyp

Pris

Hotellteman

Stadsdel

Närliggande städer – Göteborg

Toppstäder: Sverige

Flexibla reseplaner?

Toppdestinationer

IDAG
10%
RABATT
Hotellbilder: Avalon Hotel, Göteborg
4,5 /5
Utmärkt
Betyg från 1024 recensioner
Hotell

Utmärkt läge. Oerhört trevlig och serviceminded personal. Bra ljudisolerade rum! Härliga morgonrockar!De ingående delarna för frukosten var spridd i lokalen.

Ingrid, 2014-06-16
  • Bekvämligheter på Avalon Hotel
  • Användning av rengöringsmedel som är effektivt mot coronaviruset
  • Pool
  • Första hjälpen-kit finns
  • Frukost på rummet
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard
Dubbelrum Superior
Dubbelrum Deluxe
Enkelrum Moderate
Från 117,1 US$
Dubbelrum Superior med badkar
Dubbelrum Deluxe med terrass
Se alla rum Avalon Hotel

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
14%
RABATT
Hotellbilder: Scandic Backadal, Göteborg
3,9 /5
Mycket bra
Betyg från 1125 recensioner
Hotell

Ett billigt och bra hotell för oss med två äldre barn som behöver bra sängar. Fantastiskt trevlig personal både i reception och restaurang.- Vi var 2 personer bokade, men det fanns bara en handduksuppsättning för 1 person. - Vi saknade en mini-bar, eftersom receptionens bar var stängd vid vår sena ankomst. - Gick inte att betala med mitt AMEX.

Caroline, 2014-05-24
  • Bekvämligheter på Scandic Backadal
  • Barnvänlig buffé
  • Delat materiel så som utskrivna menyer, tidskrifter, pennor och papper har tagits bort
  • Gästparkering
  • Maten som levereras är säkert förpackad
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum/Tvåbäddsrum
Familjerum
Trebäddsrum
Rum Queen
Från 89,3 US$
Se alla rum Scandic Backadal

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
20%
RABATT
Hotellbilder: Spar Hotel Majorna, Göteborg
4,1 /5
Mycket bra
Betyg från 3011 recensioner
Hotell

Bra frukost, bra garage, ljusa rum o rymliga.ljud från gatan, fönster öppet då det var för varmt annars

Torsten, 2014-05-12
  • Bekvämligheter på Spar Hotel Majorna
  • Kameraövervakning i allmänna utrymmen
  • WiFi
  • Gästparkering
  • Varuautomat (snacks)
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Tvåbäddsrum Standard
Fyrbäddsrum Superior med enkelsängar
Dubbelrum Mini
Trebäddsrum Standard
Enkelrum
Från 95,3 US$
Svit
Dubbelrum Standard
Från 131,3 US$
Tvåbäddsrum Superior
Familjerum
Se alla rum Spar Hotel Majorna

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotel Royal, Göteborg
4,6 /5
Utmärkt
Betyg från 2130 recensioner
Hotell

Bra pris, mycket trevligt bemötande. Bra läge.Saknade frukt och bacon på frukostbordet

Irene, 2014-05-04
  • Bekvämligheter på Hotel Royal
  • Nyhetstidningar
  • Bibliotek
  • Låsbara skåp
  • Allergivänligt rum
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum Standard
Enkelrum Superior
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior
Enkelrum Economy
Från 83,3 US$
Dubbelrum Economy
Se alla rum Hotel Royal

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Linné Hostel, Göteborg
3,6 /5
Bra
Betyg från 1658 recensioner
Vandrarhem

Bokade min vistelse p.g.a övernattningsbehov i Slottskogens närhet. Bor utanför stan, saknar kollektivtrafik på kvällar. Perfekt promenadavstånd då jag ej ville köra bil hem.

Tania, 2014-05-04
  • Bekvämligheter på Linné Hostel
  • Gemensamt kök
  • Rökfria rum
  • Bagageförvaring
  • Värme
  • Hög efterfrågan!
  • Golfhotell
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum med delat badrum
Från 27,0 US$
Tvåbäddsrum med delat badrum
Trebäddsrum med delat badrum
Fyrbäddsrum med delat badrum
Tvåbäddsrum Economy utan fönster
Från 34,9 US$
Fyrbäddsrum Economy utan fönster
Familjerum utan fönster (6 vuxna)
Enkelrum Budget
Litet tvåbäddsrum med delat badrum
Trebäddsrum Economy utan fönster
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Budget
Enkelrum Economy utan fönster
Från 26,9 US$
Familjerum utan fönster (7 vuxna)
Familjerum utan fönster
Se alla rum Linné Hostel

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
5%
RABATT
Hotellbilder: Elite Plaza Hotel, Göteborg
4,3 /5
Utmärkt
Betyg från 1355 recensioner
Hotell

Modernt i gammal miljö, tillmötesgående personal när vårturné inte var klart när vi anlände.Baren på hotellet är för liten , lång väntetid och dåligt med plats.

Olle, 2014-05-02
  • Bekvämligheter på Elite Plaza Hotel
  • Frukost på rummet
  • Specificerat kvitto kan utfärdas
  • Restaurang
  • Maten som levereras är säkert förpackad
  • Hög efterfrågan!
  • Gourmet
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum Standard
Från 105,0 US$
Dubbelrum Superior
Dubbelrum Deluxe
Dubbelrum Small
Juniorsvit
Enkelrum Economy
Från 95,4 US$
Dubbelrum Standard
Se alla rum Elite Plaza Hotel

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Quality Hotel Winn, Göteborg
4,1 /5
Mycket bra
Betyg från 834 recensioner
Hotell

Personalen var mycket trevliga. Frukostbuffén var fantastisk, där fanns laktos- och glutenfritt.Poolen var bra, men tyvärr var jacuzzin avstängd.Bra att parkeringen ingick i priset.Att baren inte kunde servera öl/vin efter kl 21

Bengt, 2014-05-01
  • Bekvämligheter på Quality Hotel Winn
  • Maten som levereras är säkert förpackad
  • Restaurang
  • Användning av rengöringsmedel som är effektivt mot coronaviruset
  • Mötes-/bankettfaciliteter
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Tvåbäddsrum Standard
Dubbelrum/Tvåbäddsrum
Från 98,1 US$
Familjerum

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotell Liseberg Heden, Göteborg
4,2 /5
Utmärkt
Betyg från 2787 recensioner
Hotell

Mycket trevlig personal!

Emelie, 2014-03-29
  • Bekvämligheter på Hotell Liseberg Heden
  • Värdeskåp
  • Helt rökfritt
  • Restaurang
  • 24-timmarsreception
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard
Familjerum med 2 våningsplan
Trebäddsrum Standard Plus
Trebäddsrum Standard
Familjerum
Se alla rum Hotell Liseberg Heden

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
8%
RABATT
Hotellbilder: Scandic Europa, Göteborg
4,0 /5
Mycket bra
Betyg från 3769 recensioner
Hotell

Helheten, frukosten var superb.Kyl på rummet

Jonas, 2014-03-25
  • Bekvämligheter på Scandic Europa
  • WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen
  • Familjerum
  • Menyer för särskild kosthållning (på begäran)
  • Frukost på rummet
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Lyxhotell
  • Landsbygd
Tvåbäddsrum Standard
Från 100,0 US$
Enkelrum Standard
Rum Standard King
Från 98,4 US$
Trebäddsrum Standard
Från 128,0 US$
Fyrbäddsrum Superior
Se alla rum Scandic Europa

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Le Mat B&B Göteborg City, Göteborg
4,4 /5
Utmärkt
Betyg från 1883 recensioner
Bed & Breakfast

Rent och snyggt, bra säng.

Peter, 2014-03-20
  • Bekvämligheter på Le Mat B&B Göteborg City
  • Första hjälpen-kit finns
  • Gratis WiFi
  • Tallrikar, bestick, glas och liknande har desinficerats
  • Handsprit i boendeenheterna och i gemensamma utrymmen
  • Hög efterfrågan!
  • Skidsport / vintersport
  • Designhotell
Tvåbäddsrum med delat badrum
Enkelrum med delat badrum
Tvåbäddsrum Budget utan fönster med delat badrum
Från 58,3 US$

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Slottsskogens Hostel, Göteborg
3,9 /5
Mycket bra
Betyg från 928 recensioner
Vandrarhem

Nära till allt! Underbar lekpark alldeles nära, med jättefina motionsmöjligheter.

Tom, 2014-03-15
  • Bekvämligheter på Slottsskogens Hostel
  • Rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning
  • Maten som levereras är säkert förpackad
  • Snacksbar
  • Pubrundor
  • Hög efterfrågan!
  • Golfhotell
  • Designhotell
  • Landsbygd
Fyrbäddsrum Economy med delat badrum
Tvåbäddsrum Economy med delat badrum (inget fönster)
Från 42,0 US$
Tvåbäddsrum Economy med delat badrum
Trebäddsrum med delat badrum
Fembäddsrum med delat badrum
Familjerum Standard med delat badrum (6 vuxna)
Fyrbäddsrum med eget badrum
Lägenhet - Bottenvåningen
Se alla rum Slottsskogens Hostel

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotel Riverton, Göteborg
4,0 /5
Mycket bra
Betyg från 1528 recensioner
Hotell

Utmärkt Service av personalen.Inredningen vid badrummet var hemsk. Gillar verkligen inte glasdörrar där man inte får vara ifred.

Mats, 2014-03-11
  • Bekvämligheter på Hotel Riverton
  • Värdeskåp
  • Bagageförvaring
  • Barnmåltider
  • 24-timmarsreception
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Tvåbäddsrum Superior
Dubbelrum Premium
Juniorsvit Premium
Enkelrum Superior
Från 101,3 US$
Dubbelrum
Dubbelrum Premium med stadsutsikt
Juniorsvit Premium med stadsutsikt
Lägenhet med 1 sovrum
Juniorsvit Superior
Enkelrum Premium
Rum Deluxe
Se alla rum Hotel Riverton

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

IDAG
10%
RABATT
Hotellbilder: Hotel Opera, Göteborg
4,0 /5
Mycket bra
Betyg från 4136 recensioner
Hotell

Läget maten personalen service frukostbuffén var jättegod. Mycket trevligt! stort tack!

Kristin, 2014-03-01
  • Bekvämligheter på Hotel Opera
  • Cykling
  • Barnmåltider
  • Kanotpaddling
  • Golfbana (inom 3 km)
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum Standard
Från 107,4 US$
Dubbelrum Standard
Tvåbäddsrum Superior
Tvåbäddsrum Standard
Dubbelrum Deluxe
Familjerum Standard
Dubbelrum Small
Juniorsvit
Svit
Se alla rum Hotel Opera

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Hotel Poseidon, Göteborg
4,4 /5
Utmärkt
Betyg från 1836 recensioner
Hotell

Jag gillade läget. Vi hade gångavstånd till de ställen som viskulle besöka.Rummet var rymligt. Vi bodde 4 personer i samma rum och kände ändå att vi hade svängrum och gott om plats för bagage.Personalen i receptionen var trevlig och hjälpte gärna till med vägbeskrivningar och annat som kan vara bra att veta.Kallt rum och när vi meddelade detta I receptionen blev vi tillsagdaatt höja värmen på elementet. Det var redan på max....

Ulrica, 2014-02-27
  • Bekvämligheter på Hotel Poseidon
  • Boendeenheterna desinficeras dagligen
  • Husdjur accepteras
  • Boendet städas av professionella städfirmor
  • WiFi
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Dubbelrum Standard
Enkelrum Standard
Från 73,9 US$
Tvåbäddsrum Standard
Dubbelrum Superior
Dubbelrum Economy (140 cm bred)
Se alla rum Hotel Poseidon

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotellbilder: Best Western Tidbloms Hotel, Göteborg
4,0 /5
Mycket bra
Betyg från 759 recensioner
Hotell

Jag gillade speciellt äggröran vi fick till frukosten. Jag gillade att vi fick exakt det vi behövde; Vänligt bemötande, rent och snyggt rum, goda kommunikationer, bra frukost, snabb hantering. Tack!Då det var ont om hotell Bruce Springsten helg Så var priset i saftigaste laget Över 3000 kr Rummet var ej värt det

Tove, 2014-02-20
  • Bekvämligheter på Best Western Tidbloms Hotel
  • Mötes-/bankettfaciliteter
  • WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen
  • Regler för fysisk distansering följs
  • Rökfria rum
  • Hög efterfrågan!
  • Designhotell
  • Landsbygd
Enkelrum Standard
Tvåbäddsrum Standard
Från 81,0 US$
Dubbelrum Superior
Enkelrum
Från 86,1 US$
Trebäddsrum Standard
Familjerum
Se alla rum Best Western Tidbloms Hotel

Ungefärligt pris - Pris per rum/natt

Hotell i Göteborg. Hotell Recensioner Göteborg

Välkommen till Göteborg. Fyll i dina datum och välj bland 80 boenden!. Hitta ett boende i Göteborg. Boka till det bästa priset! Göteborg → Hotell Göteborg, Båtar, Vandrarhem Göteborg, Semesterparker, Lägenhetshotell Göteborg. Hotell Göteborg • Boka billiga hotell och övernattning — Välj bland våra hotell i Göteborg och hitta din personliga favorit.

Varför använda ehotelsreviews.com?

Boka nu, betala senare! Med GRATIS avbokning för de flesta rummen

Opartiska recensioner

Opartiska recensioner

Våra hotellrecensioner hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet på den rätta platsen.

ehotelsreviews.com har det största urvalet av hotell

ehotelsreviews.com har det största urvalet av hotell

ehotelsreviews.com erbjuder ett utbud på fler än 600 000 hotell i fler än 200 länder.

Populärt boende på ehotelsreviews.com

Populärt boende på ehotelsreviews.com

Vi har mer än bara hotell – upptäck många fler boendealternativ.

Vi talar ditt språk

Vi talar ditt språk

Webbplats på Svenska och 17 andra språk

Se hotellen på kartan
Sök i närheten för ikväll
Passar det inte perfekt? Fortsätt söka